Om os

Murerfirmaet Paulsen ApS er en murervirksomhed placeret i Hvidovre, specialiseret i murerarbejde og større entrepriser og grundlagt af Thomas Lytzen Paulsen i 2018.

Murerfirmaet Paulsen ApS er et søsterfirma til Tømrerfirmaet Paulsen A/S, og vi arbejder derfor på tværs af faggrupper, hvorfor vi er i stand til at løfte både store og små byggeprojekter, hvor tid, tillid og kvalitet er nøgleordene.

Hos Murerfirmaet Paulsen ApS er høj kvalitet og engagerede medarbejdere i fokus og vi arbejder ud fra en målsætning om at levere gennemtænkte og helhedsorienterede resultater, hvor solidt håndværk og skarp projektstyring er i fokus. Vi går ikke på kompromis med vores faglighed, og vi stræber mod at være konkurrencedygtige både i forhold til pris og leverancer, hvorfor vi altid arbejder mod at dygtiggøre os.

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere, og vi vægter derfor sikkerhed, arbejdsmiljø og trivsel højt i vores hverdag. Vi arbejder ud fra en ambition om, at alle medarbejdere skal føle sig motiveret og hørt, da det er det som skaber de kvalitetsløsninger, vi er stolte af at levere.

Vi udfører hver eneste opgave med stor professionalisme – uanset størrelse, og det er vigtigt for os at kunden føler sig tryg igennem hele processen.

​Firma

Murerfirmaet Paulsen ApS

CVR: 39729393

Adresse

Avedøreholmen 78A

2650 Hvidovre

​Kontakt

​​Tlf.: 44 21 31 60

E-mail: info@tfpa.dk​