Renovering i tømrerentrepriser og totalentrepriser

​Hos Tømrerfirmaet Paulsen A/S udfører vi alle former fra renovering i både tømrer- og totalentrepriser. Det kan være alt fra et nyt badeværelse til en totalrenovering af hele huset. Det kan også være mindre reparationer. Vi udfører også fagentrepriser for andre håndværkere.

Vi udfører renovering inden for alle faggrupper

​Vi tilbyder renovering inden for alle faggrupper, og det kan være håndværk såsom murer, maler, elektriker, VVS-installatør og kloak samt naturligvis tømrer og snedker. Desuden har vi egenproduktion inden for snedker- og tømrerfaget.

Renoveringsopgaver kan være alle dele af en bolig, en forretning eller en ejendom. Det kan være alt fra udskiftning til nyetablering af for eksempel badeværelser, køkkener, vinduer og tage. Det kan også være ombyggeri og tilbyggeri.

Vi har altid et stort fokus på kundernes projekter, ønsker og behov, og derfor lægger vi vægt på at være omhyggelige og ærekære. Vi lægger også vægt på, at vi skal overholde vores aftaler, ligesom vi skal levere vores arbejdsopgaver i den aftalte kvalitet og naturligvis til den aftalte pris.

Kontakt os gerne for at få et renoveringstilbud

​Du er altid velkommen til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde inden for renovering. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede entreprise. Desuden giver vi gerne råd og vejledning omkring alt fra design til materialer samt vedligeholdelse med videre.

Du kan ringe til os på tlf.: 44 21 31 60 for at høre mere, eller du kan skrive til info@tfpa.dk​

​Firma

Murerfirmaet Paulsen ApS

CVR: 39729393

Adresse

Avedøreholmen 78A

2650 Hvidovre

​Kontakt

​​Tlf.: 44 21 31 60

E-mail: info@tfpa.dk​