Om os

Tømrerfirmaet Paulsen A/S er en tømrervirksomhed I Hvidovre, specialiseret i tømrerarbejde og større entrepriser og grundlagt at tømrer og bygningskonstruktør Thomas Lytzen Paulsen i 2007.

Hos Tømrerfirmaet Paulsen er høj kvalitet og engagerede medarbejde i fokus og vi arbejder ud fra en målsætning, om at levere gennemtænkte og helhedsorienterede resultater, hvor solidt håndværk og skarp projektstyring er i fokus. Vi går ikke på kompromis med vores faglighed, og vi stræber mod at være konkurrencedygtige både i forhold til pris og leverancer, hvorfor vi altid arbejder mod at dygtiggøre os.

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere og vi vægter derfor sikkerhed, arbejdsmiljø og trivsel højt i vores hverdag. Vi arbejder ud fra en ambition, om at alle medarbejdere skal føle sig motiveret og hørt, da det er hvad skaber de kvalitetsløsninger, vi er stolte af at levere.

Gennem mange års erfaring har vi opbygget et tæt samarbejde med andre faggrupper/underentreprenører, hvilket gør det muligt for os at løse større opgaver hvor tid, tillid og kvalitet er nøgleordene.

Vi udfører hver eneste opgave med stor professionalisme – uanset størrelse, og det er vigtigt for os at kunden føler sig tryg igennem hele processen.

​Firma

​TØMRERFIRMAET PAULSEN A/S

CVR:​ 32262740

Adresse

Høvedstensvej 29

2650 Hvi​dovre

​Kontakt

​​Tlf.: 44 21 31 60

E-mail: info@tfpa.dk​