Vi tilbyder

Tømrerfirmaet Paulsen A/S har en bred kundeportefølje, og vi arbejder for private og offentlige virksomheder såvel som private kunder.

Vi har stort fokus på vores kunders projekter og behov, og derfor lægger vi altid vægt på at være omhyggelige og ærekære i vores arbejde. Vi overholder naturligvis vores aftaler, ligesom vi leverer ydelserne i den aftalte kvalitet og til den aftalte pris. Vi tilbyder mange alsidige håndværksopgaver og står altid klar til at give et tilbud.

Tømrerentrepriser og hovedentrepriser​

Hos Tømrerfirmaet Paulsen A/S udfører vi alle former for renovering og nybyggeri i både tømrer- og hovedentrepriser. Som hovedentreprenør tilbyder vi håndværk inden for alle faggrupper såsom murer, maler, elektriker, VVS-installatør og kloak samt naturligvis tømrer og snedker.

Vi udfører også fagentrepriser for andre håndværkere.

Renoveringsopgaver kan omfatte alle dele af en bolig, en forretning eller en ejendom. Det kan være alt fra udskiftning til nyetablering af for eksempel badeværelser, køkkener, vinduer og tage.

Du bestemmer naturligvis selv, hvor meget du ønsker at være involveret i processen.

Døre og vinduer udskiftes og repareres​

Hos Tømrerfirmaet Paulsen A/S tilbyder vi både reparation og udskiftning af døre og vinduer. Vi kan levere vinduer og døre fra alle producenter og arbejder især med IdealCombi, Rationel, Velfac og Outline.

Der er mange fordele ved at udskifte sine gamle vinduer. Ofte kan det ikke betale sig at renovere vinduerne, fordi udviklingen inden for energiruder går så stærkt.

​Vi laver naturligvis alt fra småreparationer til større vinduesrenoveringer.

Tagrenovering, udskiftning og reparation​

Hos Tømrerfirmaet Paulsen A/S tilbyder vi tagrenovering, tagudskiftning og alt andet tagarbejde. Det kan være alt fra småreparationer til forsikringsskader og vi står også for hele udskiftninger af taget og tagkonstruktionen.

Normalt udfører vi tagrenovering i hovedentreprise, således vi varetager alle opgaverne i forbindelse med renoveringen, men vi arbejder naturligvis også i rene tømrerentrepriser.

En tagrenovering kan være alt fra udskiftning af dele til renovering af hele tagmaterialet. I visse tilfælde er det også nødvendigt med renovering af tagkonstruktionen. Ved udskiftning af for eksempel tagpap til teglsten, kan det være nødvendigt med en forstærkning af tagkonstruktionen.

Vi udfører også løbende vedligeholdelse, småreparationer og tagtilsyn. Det kan være ordinære tilsyn, tilsyn i forbindelse med stormskader og i forbindelse med køb og salg af huset.

​Firma

​TØMRERFIRMAET PAULSEN A/S

CVR:​ 32262740

Adresse

Avedøreholme 78A

2650 Hvidovre

​Kontakt

​​Tlf.: 44 21 31 60

E-mail: info@tfpa.dk​