Tagrenovering, udskiftning og reparation​

Hos Tømrerfirmaet Paulsen A/S tilbyder vi tagrenovering, tagudskiftning og alt andet tagarbejde. Det kan være alt fra småreparationer til forsikringsskader og hele udskiftninger af taget og tagkonstruktionen.

Alt fra tagtilsyn til komplet tagrenovering

Normalt udfører vi tagrenovering i totalentreprise, således vi varetager alle opgaverne i forbindelse med renoveringen, men vi arbejder naturligvis også i rene tømrerentrepriser.

En tagrenovering kan være alt fra udskiftning af dele af eller hele tagmaterialet. I visse tilfælde er det også nødvendigt med renovering af tagkonstruktionen. Ved udskiftning fra for eksempel tagpap til teglsten kan det være nødvendigt med en forstærkning af tagkonstruktionen.

Vi udfører også løbende vedligeholdelse, småreparationer og tagtilsyn. Det kan være ordinære tilsyn, eller det kan være i forbindelse med en stormskade. Det kan naturligvis også være i forbindelse med køb og salg af huset.

Vi går naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten i arbejdet, og vi har altid fokus på kundernes ønsker. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal være ærekære og omhyggelige. Desuden skal vi overholde vores aftaler og afslutte projektet til den aftalte pris.

Kontakt os for at få et tilbud på tagarbejde

Du er meget velkommen til at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kigger på dit tag, og hvor vi drøfter jeres ønsker og behov. Derefter sender vi gerne et uforpligtende tilbud på det ønskede tagarbejde.

Du kan ringe på tlf.: 44 21 31 60 for at aftale videre, eller du kan sende en e-mail til info@tfpa.dk

​Firma

​TØMRERFIRMAET PAULSEN A/S

CVR:​ 32262740

Adresse

Avedøreholme 78A

2650 Hvidovre

​Kontakt

​​Tlf.: 44 21 31 60

E-mail: info@tfpa.dk​