Døre og vinduer udskiftes og repareres​

Hos Tømrerfirmaet Paulsen A/S tilbyder vi både reparation og udskiftning af døre og vinduer for private, erhverv og offentlige myndigheder. Vi kan levere vinduer og døre fra alle producenter, men vi arbejder især med IdealCombi, Rationel, Velfac og Outline.

Mange fordele ved udskiftning af vinduer og døre

​Der er mange fordele ved at udskifte sine gamle vinduer. Ofte kan det ikke betale sig at renovere vinduerne, fordi udviklingen inden for energiruder går så stærkt. Vi laver naturligvis alt fra småreparationer til større vinduesrenoveringer.

Moderne vindueselementer er funktionelle og effektive mod træk og kuldebroer. Samtidig holder ruderne varmen inde og kulden ude, mens ruderne alligevel tillader lys og varme at trænge indenfor. Dermed kan du opnå større besparelser på varmeregningen, ligesom du også får et bedre indeklima.

​Vi har stort fokus på kundernes projekter og ønsker, og derfor lægger vi stor vægt på at være omhyggelige og ærekære. Vi overholder naturligvis vores aftaler, ligesom vi leverer ydelserne i den aftalte kvalitet og til den aftalte pris.

Kontakt os for at få et tilbud på vinduesudskiftning

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på for eksempel udskiftning af vinduer. Vi kommer gerne ud for at drøfte jeres ønsker og behov. Vi råder og vejleder også gerne om valg af fabrikat, model og design.

Du kan ringe til os på tlf.: 44 21 31 60 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@tfpa.dk​

​Firma

​TØMRERFIRMAET PAULSEN A/S

CVR:​ 32262740

Adresse

Avedøreholme 78A

2650 Hvidovre

​Kontakt

​​Tlf.: 44 21 31 60

E-mail: info@tfpa.dk​